Siirry suoraan sisältöön

Vuokrausehdot

Varausehdot

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty. Ennakkomaksu (30% viikkovuokrasta) tulee maksaa 10 päivää varauksesta. Varauksen voi kuitenkin perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Loppusuoritus on maksettava 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 4 viikkoa) peritään kaikki maksut välittömästi.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Tuuliniemelle ennen majoituksen alkua.

Avaimen luovutuksesta sovitaan ennen majoituksen alkua kohteen yhteyshenkilön kanssa

Yksityiskohdat

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 18.00 lähtöpäivään klo 12.00, jollei muuta ole sovittu. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja perusastiasto. Vuokraan ei kuulu lakanoita, tyynyliinoja eikä kylpypyyhkeitä. Jos liinavaatteita ei tilata (lisämaksusta 10EUR/vuodepaikka), asiakas on velvollinen tuomaan omat liinavaatteet.

Vuokraaja vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä, ellei toisin ole sovittu. Majoituksen hintaan kuuluu loppusiivous.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa.
Allergiatila. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.
Tupakointi on kielletty sisällä. yläkerran parvekkeella ja tornitilassa. Tupakoinnille on varattu paikat terassien edustalla.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle. Esim. sohvaan tulleiden tahrojen puhdistamisesta aiheutunut pesulamaksu, voidaan veloittaa asiakkaalta.

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmannuttua suoraan huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Palauttamattomasta avaimesta peritään 75 €.

Tuuliniemi olettaa, että asiakas huolehtii lähtiessään roskat jätepisteeseen ja liinavaatteet pesuhuoneeseen, vaikka loppusiivous olisikin tilattu.

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Tuuliniemelle. Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 95 €.

Peruutuksen tapahtuessa 21 – 28 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu.

Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu, ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 95 €. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä